ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΜΑΘΗΤΕΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αιτήσεις για Ενισχυτική Διδασκαλία Γυμνασίου Σχολ Έτους 2023-2024

Σας ενημερώνουμε ότι έχει εγκριθεί από το ΥΠΑΙΘΑ πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Γυμνασίου για το Σχολικό Έτος 2023-2024 ως εξής:

Α΄ Γυμνασίου: 3 ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 2 ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 3 ώρες Μαθηματικά, 1 ώρα Φυσική και 2 ώρες Αγγλικά.

Σύνολο έντεκα (11) ώρες.

Β΄ Γυμνασίου: 3 ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 2 ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 3 ώρες Μαθηματικά, 1 ώρα Φυσική, 1 ώρα Χημεία και 2 ώρες Αγγλικά.

Σύνολο δώδεκα (12) ώρες.

Γ΄ Γυμνασίου: 3 ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 2 ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 3 ώρες Μαθηματικά, 1 ώρα Φυσική, 1 ώρα Χημεία και 2 ώρες Αγγλικά.

Σύνολο δώδεκα (12) ώρες.

Οι μαθητές/τριες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για οποιοδήποτε από τα ανωτέρω μαθήματα. Τα μαθήματα θα υλοποιούνται μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου.

Όποιος γονέας επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσει την επισυναπτόμενη αίτηση το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη 14 Νοεμβρίου. (μπορείτε να καταθέσετε σε ηλεκτρονική μορφή την αίτηση, είτε συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη Φόρμα Αίτησης που ακολουθεί, στο e-mail του Σχολείου ή να στείλετε τις προτιμήσεις με e-mail στο οποίο θα αναγράφετε το όνομα του μαθητή)

Μετάβαση στο περιεχόμενο